Események,  Párkapcsolat

A minőségi párkapcsolat iskolája – Kecskemét július 21, Bp július 28

Kedves Párkapcsolatban élők és Párjukat keresők!

Azt hiszem egyetérthetünk abban, hogy az emberi élet egyik legkomolyabb leckéje a párkapcsolat, kapcsolòdás témaköre.

Nemigen ismerek olyan történetet, hogy két ember egymásra talált és élt örök boldogságban, amìg az ásò, kapa és nagyharang szét nem választotta őket. Nagyon szerteágazò ez a témakör! Ahányan vagyunk mi emberek, kb. annyi féle ùt, és ezzel együtt elakadási lehetőség is van.

Hiszek abban, hogy a magas minőségű párkapcsolat megélése egy tanulási és önismereti munkával tarkìtott ùt eredménye. Két önmagában kerek ember szövetsége, amely nemcsak kiegyensùlyozott és boldog hétköznapokat és életet eredmélyez, hanem egymás folyamatos emelését, egymàs fejlődésének tovàbbi támogatását. A kiteljesedett párkapcsolatban ùgy érezzük, hogy a társunkkal szabadabbak vagyunk, mint nélküle. A másikkal egymást emelve magasabbra jutunk, mint külön-külön.

A Párkapcsolati Iskola egy olyan kezdeményezés, ahol előadásokkal, gyakorlatokkal és interaktìv beszélgetésekkel szeretnénk minden nyitott Párnak, Nőnek, Férfinak, Társát keresőnek azt a tudást és tapasztalatot tovább adni, amit a több mint 10 év önismereti munkával és 6 év közös párkapcsolati utunkkal megéltünk és elértünk.Bátran ki merjük jelenteni, hogy a kapcsolatunk a legnagyobb értékünk, ehhez foghatòt mi magunk sem éltünk korábban, és a környezetünkben sem találkoztunk még ezzel a mélységű kapcsolòdással.

Szeretettel adjuk tovább, várunk minden érdeklődőt erre az első alkalomra. Az előadásokhoz, eseményekhez, folyamatosan lehet kapcsolòdni. Viszont nincs két egyforma alkalom, így ha megszòlìtott ez a mostani, kapcsolòdj és ne engedj a “majd legközelebb” démonnak! 😉

A rendezvény két helyszínen és időpontban is elérhető. Kattints a hozzád közelebbi eseményre:

Kecskemét, július 21. 11:00-16:00

Budapest, július 28. 12:00-17:00

Az esemény hozzájárulása: 3.500 Ft
Jelentkezés és minden további informáciò: szaboreni.matis@gmail.com

Szeretettel,
Szabò Renáta és Volner Mikòs

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük