Vendégszáj

“Arra ösztökélt, hogy én oldjam fel az elakadásokat, hibás sémákat, ez nagyobb sikerélményt adott mint a kész tanácsok!”

Miki tágabb baráti körömhöz tartozott, csak felszínesen ismertem – és kedveltem mint okos, rugalmas, vagány, talpraesett srácot. Az első rácsodálkozásom akkor volt amikor búját-baját orvosolandó a Káli-medencében töltött egy hétvégét, és csapongó lelkét, gondolatait, félelmeit, örömét, fájdalmát fantasztikus stílusban és őszintén megosztotta blogjában. Közelebb éreztem , és ahogy telt-múlt az idő és szaporodtak a a megoszott gondoltatok, betekintést nyertem fizikai és lelki síkon a Caminon töltött útjáról, éreztem hogy megtett önismereti útja, tapasztalatai, zsigerből jövő természetes kapcsolat-teremtési képessége miatt ha szükségem lesz segítségre, tudom hogy hová fordulhatok.

Az én életem, céljaim, preferenciáim is változtak az idő során; egy másik úton való indulásban tökéletes segítséget kaptam társától, akivel teljesen harmonikus egységet alkotnak. A jógaórák, meditációs kurzus, beszélgetések mélyen érintik a jelen lévőt. Kérdés nélküli bizalom alakul ki bennem. Körülölelt egy meleg, biztonságos légkör. Az átadott tudás, az elvek, iránymutatás hiteles, tapasztaton alapul, átgondolt.

A Mikivel töltött életvezetési konzultációk is hozták a fenti érzéseket – Miki gyorsan átlátta a problémákat, elakadásokat, hibás sémákat. Ő a megfelelő kérdések segítségével igyekezett ösztökélni hogy én oldjam fel ezeket. Ez nagyobb sikerélményt adott mint a kész tanácsok. Mindig biztonságban éreztem magam, őszinte lehettem, nem voltak tabuk, kellemetlen pillanatok. A nagyon is komoly problémákat derűsen oldottuk fel, nevetve sírtam, repült az idő.

Miki elhivatottan , maximalizmussal halad az úton, megbízható, tapasztalt, hiteles, önazonos.

Hevér Andrea, értékesítő, jógaoktató, édesanya

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük