Vendégszáj

“Biztonságban éreztem magam mellette földön és vízen/vízben egyaránt”

“Mikivel évekkel ezelőtt találkoztam és kb a 3. másodpercben a szívembe zártam. Egy nyitott, barátságos, csupaszív embernek tartom, akinek mindig van egy kedves szava mindenkihez. Ő az, aki nem csak udvariasságból kérdez rá, hogy mi van velem, és tudom, hogy ha bármi elakadás lenne az életemben, akkor rá biztosan számíthatnék, ahogy számtalan embernek segített már az elmúlt években.

Imádom a humorát és azt a pozitív hozzáállást, amit látok rajta mindig, mindenhol! Szerintem számára nincs lehetetlen, ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretné, akkor is széles mosollyal újratervez,mindenféle megfeszülés, vagy görcsösség nélkül. 

Nagy varázsló! Hangszereivel, füstölőkkel, olajokkal, különleges, minden érzékre ható hangulatot tud teremteni. A vele való programok igazi „töltekezős együttlétek”, nagyon odafigyel a csoportra és minden tagjára egyenként is. Biztonságban éreztem magam mellette földön és vízen/vízben egyaránt.  Mindig körültekintően szervezi a programokat, felkészülten érkezik, nekem a neve garancia arra, hogy jó kis kaland vár rám! Szeretettel ajánlom bárkinek,aki jó társaságban minőségi programokra vágyik!” 

Király-Szvétek Tímea (42) gyógypedagógus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük