Vendégszáj

“Biztonságos, megtartó közegben feszegethettem saját határaimat és olyan erőt fedezhettem fel magamban, amiről nem is tudtam, hogy létezik bennem”

“Mikivel és párjával Renivel egy előadáson ismerkedtem meg. Már az első percektől fogva nagyon szimpatikus volt a közeg, amibe érkeztem. Pontosan nem is tudtam beazonosítani, mi hívott az ősi Sámánokról szóló előadásra, de éreztem, hogy ott a helyem. Jól tettem, hogy hallgattam a a megérzéseinre, mert olyannyira magával ragadott a téma és Miki, Reni személye, hogy nem volt kérdés, jelentkezem-e a csoportos tűzönjárással egybekötött elvonulásukra.

Ezen az elvonuláson aztán tovább nőtt a bizalmam Mikiék felé. Biztonságos, megtartó közegben feszegethettem saját határaimat és olyan erőt fedezhettem fel magamban, amiről nem is tudtam, hogy létezik bennem. Kapuk nyíltak meg bennem a csoportvezetők segítségével, ami által elkezdhettem beleállni az erőmbe, a magamba vetett hitembe! Ha biztonságos, odafigyelő, támogató közegben szeretnél dolgozni önmagadon, bátran keresd Mikit! Életre szóló kaland vár Rád!”

Gabriella, 40 éves, titkárnő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük