Programok, szolgáltatások

A CAMP&COACH programot azoknak a férfiaknak fejlesztettem ki, akik úgy érzik, a hétköznapok kihívásaiban eltávolodtak önmaguktól, szeretteiktől, férfiasságuktól, szem elől tévesztették a céljukat, vagy az erejük hiányzik az eléréséhez.

AZ ÉLET MESTERE 12 hetes intenzív önkiteljesítő program keretében feleségemmel és társmentorommal Volner-Szabó Renátával abban támogatjuk mentoráltjainknak, hogy feltérképezzék tálentumaikat, életre hívják “szuperképességeiket”, megtalálják dharmájukat (személyes küldetésüket, hivatásukat), átlépjék korlátaikat és erőteljes gyakorlati fókuszt helyezünk azon készségek kifejlesztésére, melyek ahhoz szükségesek, hogy megvalósítsák álmaikat és minőségi emelkedést érjenek el az életükben (fókusztartás, akaraterő, önirányítás, önelemző készség, kommunikáció, énmárka építés, vezetői készségek, idő menedzsment, sikerszokások, testtudatosság, öntökéletesítés, stb.). Elkötelezett tanulóink a program mentoraivá, vezetőivé válhatnak, passzív jövedelmet termelhetnek tudásuk továbbadásával.

Egyéni életvezetési konzultáció személyesen, vagy online formában 20 év személyes és szakmai tudással és tapasztalattal.

Amennyiben szeretnéd megismerni a lét metafizikai összefüggéseit és a személyedre szabottan gyakorlatban is összehangolódni az életedet harmonizáló univerzális léttörvényekkel, erre egyéni konzultációk keretein belül van lehetőséged.

21 YouTube videóból és a hozzátartozó 21 napi feladatból álló ingyenes bőség-meditáció hitrendszer programom a 2020 év elejei nyilvánosságra hozatala óta több, mint 11000 emberhez jutott el és a visszajelzések szerint számtalan ember életében indított el csodás változásokat a bőségteremtés terén.