CAMP & COACH nyári nomád program

“Menjetek ki a természetbe, és ismerjétek meg egymást ott, ahol az ember őszinte lesz”

Móricz Zsigmond

A férfiakat manapság komoly kihívásokkal szembesít az élet. A közoktatás ugyanis szinte semmiféle iránymutatást nem ad arról:

  • mit is jelent felnőtt férfiként élni és megnyilvánulni,
  • hogyan találjuk meg élethivatásunkat, kezeljük konfliktusainkat,
  • milyen kommunikációs fortélyok kellenek az önérvényesítéshez,
  • hogyan valósítsuk meg álmainkat, hogyan kell teremteni,
  • mi tesz bennünket jó emberekké, vezetőkké, társakká, apákká, fiúkká,
  • milyen készségek kellenek egy jól működő párkapcsolathoz,
  • hogyan teljesedhetünk ki szexualitásunkban,
  • mivel tehetjük örömtelivé az életünket, mitől lesz benne egyensúly,
  • milyen módszerekkel fejleszthetjük tudatunkat az áramló lét eléréséhez.

Úgy tűnik az élet eme valóban lényeges értékeiről ma már felmenőinktől sem leshetünk el működtethető példákat. Korunk felnőttkorú férfigenerációja már eleve csonka, apa nélküli, vagy rosszul működő családokba született, így identitásunkhoz, működésünkhöz a fogyasztói társadalomrendszert hájpoló médiákból vagyunk kénytelenek mintákat meríteni, amiből ezidáig lássuk be, sok hasznunk nem származott.

A mai férfiak többségét paralizálja az önbizalomhiány, megtalált hivatásuk művelése helyett méltatlan, unalmas, alulfizetett munkahelyeken sorvadoznak, vagy folyvást rohannak a pénzük után. Eltávolodva férfierejüktől, összetöpörödve az elvárások tömegétől a férfiak gyakran döntésképtelen, félelemben és állandó stresszben élő anyámasszony katonáivá válnak.

Működőképes, boldog párkapcsolatokat elvétve találni. A férfiak a párjukban sokszor ellenfelet, elnyomót, fogvatartót látnak, mert nem tudják, hogy megfelelő attitűddel és tudással a párkapcsolat egy férfi számára az energia és a boldogság kiapaszthatatlan forrás lehet. Erre a tűzre sajnos a női oldal is egyre gyakrabban önt olajat, amikor négyszemközt, vagy a közvélemény előtt joggal kéri számon:

HOL VANNAK AZ IGAZI FÉRFIAK?

A CAMP&COACH program a nemes-lovagok erényeihez, minőségeihez, életrendjéhez vezeti vissza azokat a férfiakat, akik e kihívásokkal teli világban is kihúzott gerinccel, büszkén, boldogan, erőt és biztonságot sugározva, tiszta lelkiismerettel szeretnének járni-kelni úgy, hogy elismerő tekintettel nézzenek fel rájuk nemcsak a nők, de rokoni-, baráti-, üzleti környezetük, vagy akár az egész világ!

CAMP&COACH az Ipolyparton

Eljött hát az ideje, hogy kivonulj a vadonba, ahol egy sátortábor nomád kényelmében újra egyesülhetsz a természet őserejével, és egy mentor támogatásával felélesztheted magadban azokat az ősi férfierőket, amelyekkel kiteljesítheted az életed.

2020-as Ipolymenti férfi elvonulásunk hangulatvideója:

Férfi szupererők, melyekkel gazdagabbá válhatsz a CAMP&COACH program során:

😎

BELMONDO MOSOLYA Emeld be a férfiasság fő archetípusait! Válj ellenállhatatlanul vonzóvá és sármossá!

🎨

DA VINCI MÚZSÁJA Keresd meg magadban a dallamot, a táncot, az alkotást és az áramlást! Fess, faragj, zenélj, írj!

👁

AZ ORÁKULUM SZEME Bízz a megérzéseidben, fejleszd intuíciód, lásd a láthatatlant az öt érzéken túl!

❤️

DON JUAN ÖLELÉSE Ismerd ki a női lélek rejtélyeit, és tanuld meg, hogyan ragyogtathatod nődet úgy, hogy soha ne tudd megúnni!

🎤

CYRANO NYELVE Ismerd meg a profi konfliktuskezelést, az empatikus kommunikáció fortélyait, és inni fogják a szavaidat!

⚛️

HAMVAS HITE Merülj a metafizikába, hogy megtapasztalhasd a vallásmentes, tapasztalati alapú hit támogató erejét!

🧠

SZOKRATÉSZ BÖLCSESSÉGE Emeld fel tudatosságod a rendszerlátás szintjére. Tanuld meg manipulálni a MÁTRIXot!

⚔️

HANNIBAL KARDJA Válj elismert vezetővé, aki mögé készséggel sorakozik fel a győzelemre hivatott sereg!

🧘‍♂️

YODA EREJE Ismerd meg a valódi meditáció és az energetizálás technikáit, és állítsd magad mellé az ERŐT!

🏹

A SZAMURÁJ TITKA Sajátíts el egy olyan ősi életrendet, amely a művészet szintjére emeli, aranyba vonja az életet!

🏊‍♀️

SIRILLA TESTE Tanulj meg jógázni, köss szövetséget a testeddel, hogy megtudd mit jelent az egyensúly és a testi egészség!

🔱

ZEUSZ KEZE Fedezd fel a benned élő isteni teremtőerőt, és légy világod teljhatalmú megalkotója!

SZÍVD EL VELEM A BÉKEPIPÁT!

A békepipát egyes indián törzsek szertartásosan használták béke, szerződés vagy szövetség megkötésekor. A törzsfőnök rápöffent, majd néhány szippantás után átadja pipáját a küldötteknek és a törzs elöljáróinak.

Amikor velem tartasz a CAMP & COACH programra, benevezel Az Élet Mestere 12 hetes intenzív önkiteljesítő mentorálásra, vagy részt veszel tudatosságfejlesztő, életvezetési konzultációimon, mi is hasonló szövetséget kötünk. Ebben a szövetségben én biztosítom a hozzáértést, a biztonságot, a kényelmet, a teret, a testi-, és szellemi táplálékot, valamint teljes figyelmet céljaid támogatásához, legyen az kikapcsolódás, inspiráció, feltöltődés, tanácsadás, vagy lélekorvoslás. A Te esküd pedig szóljon a teljes nyitottságról, a bátorságról, valamint arról a bizalomról és elszántságról, amellyel a legtöbbet hozhatod ki az elvonulásból.

VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Amennyiben úgy éreznéd, hogy a CAMP&COACH programon nem kaptál értéket, és a táborozás semmiféle jó hatással nem volt rád, a kiruccanásra a vendégem voltál! Ez a garancia kizárólag a CAMP&COACH élményre vonatkozik. A programhoz minden felszerelést biztosítok, te csak a fürdő-, és játszós ruhát, túralábbelit, a kedvenc kispárnád, és a nyitottságod hozd magaddal!

“A természet szereti a bátorságot. Köteleződj el, s a természet leküzdhetetlen akadályokat távolít el az utadból. Álmodd meg a lehetetlent, és a világ nemhogy nem temet maga alá, de felemel. Ennyi a trükk. Ezt értették meg azok a tanítók és filozófusok, akik tényleg számítottak, akik tényleg megérintették az alkímiai aranyat. Ez a sámán tánca a vízesésben.  Így születik a mágia. Beleveted magad a szédítő mélységbe, és rájössz, hogy az egy dunyha.”

Terence McKenna