Egyéni tudatosság fejlesztés

Aki kiutat keres az élet zavarodottságából és a szenvedéskörből, előbb – utóbb kénytelen szembesülni azokkal az univerzális erőkkel és törvényekkel, amelyek a lét köreit szabályozzák.

“A dharma törvény nem parancsol, hanem kinyilatkoztat. Nem azt mondja, hogy ez az, amit könyörtelenül meg kell tenni, különben az embert bírsággal sújtja, börtönbe zárja, vagy lenyakazza. A dharmának nincs szankciója. A dharma szakrális megnyilatkozás, amit a teremtő szellem kimondott, és az ember szabadságában áll, hogy megtartja, vagy sem. Ha megtartod, szól a törvény: ez az út vár reád: növekszel, világosodsz, olyan lelkek körébe lépsz, akik hozzád hasonlóan tiszták, komolyak, mélyek és isteniek. Ha nem tartod meg, ez az út vár reád: egyre sötétebb leszel, elsüllyedsz a tisztátalan lelkek közé, és szenvedni fogsz.

A törvény felelős embereknek nyilatkozott meg, akik sorsuk felett képesek éberen dönteni.”

Hamvas Béla, Scientia Sacra
Amennyiben szeretnéd megismerni a lét metafizikai összefüggéseit és a személyedre szabottan gyakorlatban is összehangolódni az életedet harmonizáló univerzális léttörvényekkel, erre egyéni konzultációk keretein belül van lehetőséged.
Miért fontos, hogy fejleszd a tudatosságod? 🤠
🌞 Minden egyes emberi lény tudtán kívül magában hordozza a teremtés mechanizmusát, amellyel az élet minden ezredmásodpercében folyamatosan teremt. Aki megtanulja használni ezt a mechanizmust, kezébe veszi az életét.
🌞 A boldog élet egyetlen kulcsa az életfeladatunkban (dharma) való kiteljesedés. A tudatosság fejlesztés gyakorlati eszközöket ad a kezedbe, hogy megtaláld a tiédet.
🌞 Az életed, ahogyan épp tapasztalod, a gondolkodásodnak, az érzelmeidnek, az energiaszintednek, a döntéseidnek és a cselekedeteidnek az egyenes következménye. Ha megtanulod, hogyan kell ezeket magas szintre hozni, az a létszínvonalad felemelkedéséhez vezet.
🌞 Minden, ami az életedben történik, meghatározott metafizikai erők és törvényszerűségek hatása alatt áll. Ha ismered, és felhasználod ezeket az erőket, az életed sokkal pozitívabb irányokban fog haladni, mint ha csak tudatlan elszenvedőjük vagy.
🌞 A magas tudatszint boldog, sikeres, eredményes életre vezet, amivel példát, mintát mutatsz környezeted számára. Ez az egyetlen hatékony módja annak, hogy hozzájárulj egy jobb világ megteremtéséhez. Kivételes metafizikai ismereteim, nemzetközi sámáni tapasztalatom és több mint egy évtized tudatosság fejlesztői, életvezetési tanácsadói szakmai gyakorlatom tükrében jó szívvel ajánlom figyelmedbe egyéni tudatosságfejlesztői képzésem, melynek témaköreit az alábbiakban találod.
Válaszd ki az általad érdekesnek talált témát, vagy tedd magaddá az egészet és használd ki a csomagkedvezményeket: