Cégeknek

Szakmai tapasztalataim között a coaching mellett értékesítési-, stresszkezelő-, és csapatépítő tréningek sikeres lebonyolításával is büszkélkedhetem (MATÁV, MPO, Marina Kenese Port), de a burnout jelenség kezelésére is komplett megoldással szolgálok.

A CAMP & COACH program nomád körülményei ideális teret nyújtanak nemcsak a munkatársak stresszmentesítéséhez, a csapatszellem megerősítéséhez, de ahhoz is, hogy extrém körülmények között megmutatkozzanak egy csoport működésének elakadásai, a kommunikációs hiányosságok, valamint felszínre kerülnek az egyéni erősségek, gyengeségek is.

Jóga-, és kenutábor a Hernádon

AZ ÉLET MESTERE intenzív önkiteljesítő mentorprogram teljeskörű megújulást biztosít vállalati vezetők részére. A program keretein belül kiemelt fókusz kerül az önismereti és vezetői készségekre, az intuíciót, az önértékelést és a kreatívitást növelő technikákra. A résztvevők a találkozók során olyan módszereket és meditációs technikákat sajátítanak el, melyekkel fentartható a belső egyensúly, és csökken a burnout jelenség ismételt kialakulásának veszélye.

Korábbi túráim, elvonulásaim, programjaim emlékei, helyszínei:

Előzetes egyeztetést követően a program a megbízó fejlesztési igényeinek figyelembevételével kerül kialakításra.A szolgáltatásról a számviteli elvárásoknak megfelelő papíralapú, ill. elektronikus számlát állítok ki.